Nog niet beantwoord

Hier kunt u vragen zien die gesteld zijn door andere gebruikers. Als u één van de vragen beantwoordt, kan uw antwoord in de FAQ worden opgenomen.

Datum / Gebruiker Vraag
2020-02-08 11:33
Sieglinde Boogaerts
WIndows 10:
Beste Ik kocht via Microsoft een update naar Windows 10. Ik heb al meermaals deze proberen installeren maar krijg steeds dezelfde foutmelding: 0x80070005- 0x2000A De installatie is mislukt in de fase SAFE_OS met een fout tijdens de PREPARE_FIRST_BOOT-bewerking. Ik heb o.a. mijn anti-virus (Norton) verwijderd en andere tips geprobeerd die ik via het internet terugvond. Is dit iets waarvoor ik mijn pc best eens binnen breng? Of kan ik dit zelf toch nog aan de praat krijgen? Alvast bedankt, Sieglinde Boogaerts 0497/65.12.19
Antwoord
2023-07-19 14:04
Francis Amery
Algemeen:
Goede middag, Alles goed met jullie? We zijn in het bezit van een epson printer et 2750 waarvan de vloeibare inkt rest meer als 3 jaar oud is. Is er een mogelijkheid om de inkt te ledigen alvorens de nieuwe inkt e rin te plaatsen. Dank bij voorbaat en vriendelijke groeten, Francis Amery
Antwoord