Hoe draadloos netwerk instellen op laptop of pc

2017-10-26 09:52

Ga met je muispijltje rechtsonder in het scherm naar het wifi-icoontje en klik hier op.

Klik op het wifi-netwerk (SSID) waarmee je verbinding wilt maken. De SSID is de naam van je wifi-netwerk. Deze staat op een witte sticker onderop je router of wifi-modem.
Klik op Verbinding maken.

Vul je wifi-wachtwoord in. Dit is het wachtwoord van het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. Het wifi-wachtwoord staat op een witte sticker onderop je router of wifi-modem.

Klik daarna op Volgende.

Klik op Ja om zo het verbinden met andere apparaten op je wifi-netwerk mogelijk te maken.

Onder het SSID-netwerk staat nu: Verbonden.

Labels: Wifi
Gemiddelde beoordeling: 4 (1 Stem)