Zoek uw deelnemers op uw netwerk

2017-10-26 22:01

Advanced IP Scanner

Betrouwbare en gratis netwerkscanner voor LAN-analyse. Het programma scant alle netwerkapparaten, verschaft toegang tot gedeelde mappen en FTP-servers, biedt beheer op afstand voor computers (via RDP en Radmin) en kan zelfs op afstand computers uitschakelen. Het programma is gemakkelijk in gebruik en wordt uitgevoerd als een versie voor draagbare apparaten. Dit zou de eerste keuze voor iedere netwerkbeheerder moeten zijn.

Bijgevoegde bestanden: ipscan25.exe

Labels: ipscanner
Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)