Standaard browser veranderen

2017-10-26 21:27

Indien u te veel problemen hebt met edge kan natuurlijk overwegen van een andere browser te gebruiken zoals Internet Explorer 11, Google Chrome, Mozilla Firefox, … Vergeet dan wel niet van de gekozen browser dan ook als standaard browser in te stellen! Dit doe je als volgt.

• klik in het configuratiescherm op het icoontje “standaardprogramma’s”
  • klik vervolgens op “uw standaardprogramma instellen”
  • klik vervolgens op de browser die je wenst in te stellen als de standaard browser
  • klik vervolgens op “dit programma als standaard instellen”
  • klik vervolgens op ok
Internet Explorer 11 als standaard programma instellen
Afbeelding toont hoe we Internet Explorer 11 als standaard browser instellen. U kan natuurlijk ook een andere browser kiezen.
Labels: Edge veranderen
Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)

U kunt commentaar op deze vraag geven